KEPEZSPOR HALI SAHASI AÇILDI

Spor - 9 Temmuz 2021 02:35

Kepezspor halı sahası açılışı muhteşem görüntülere sahne oldu.

Kepezspor halı sahası yenilenmiş yüzü ile sporseverlere hizmet vermeye başladı. 2020 yılı Kasım ayında yapılan ihaleyi kazanan Kepezspor kulübünün işletmesini aldığı halı sahanın zemini değişirken modern görünümlü bir tesis haline geldi.

Kepezspor halı sahası açılışına Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar, Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural, Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık, eski futbolcular, alt yapı sporcuları  ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan Kepez Belediye Başkanı Birol  Arslan şunları söyledi, “Kepez Spor’umuzun halı sahasını büyük bir coşku ile açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Açılışta beldemizin kulübüne yıllarca hizmet etmiş başkan, yönetici, teknik adam ve sporcuları andık. Halı sahamız modern görünümü ile hizmete başladı hayırlı olsun” dedi.

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ise Kepez Beldesine kazandırılan modern halı sahada gençlerin nezih bir şekilde spor yapacaklarını ifade ederken emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Alt yapı sporcuları bir müsabaka yaparken, ardından eski futbolcular bir gösteri karşılaşması yaptılar.

BENZER HABERLER