19° Parçalı az bulutlu

LAPSEKİ AKTÜRK’Ü BAĞRINA BASTI

Spor - 18 Temmuz 2021 10:29 A A

Lapseki Belediyesinin lisanslı sporcusu Feyzullah Aktürk, 660. Tarihi Kırkpınar Güreşleri’nde son 4’e kalarak Başpehlivan oldu.

22 yaşındaki Başpehlivan, böylelikle Avrupa Şampiyonluğu ve Dünya Üçüncülüğü kariyerine yeni bir başarı daha eklemiş oldu.

Başpehlivan Feyzullah Aktürk ve Antrenörü Halil Pulat’ı Lapseki’de belediye önünde karşılama yapıldı.

Karşılama törenine Milliyetçi Hareket Partisi Çanakkale İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım, Lapseki Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Doğan, Ak Parti Lapseki İlçe Başkanı Namık Ergin, Ak Parti Lapseki İl Genel Meclis Üyeleri Halil Özer ve Hasan Engin, Eski Çanakkale İl Güreş Temsilcisi Nihat Gür, TÜMAD Madencilik Halkla İlişkiler Müdürü Şaban Kılıçhan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çanakkale, Başpehlivan Mahmut Keskin, Ülfettin Çekmece, Ali Hikmet Uysal ve Nail Kurt’un ardından uzun yıllar aradan sonra yeniden bir başpehlivana kavuştu.

Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz Edirne Kırk Pınar Güreş sahasında Feyzullah AKTÜRK’ü tebrik ederek şunları söyledi ” Feyzullah kardeşimiz Avrupa Şampiyonluğunun ardından 660. Tarihi Kırkpınar Güreşleri’nde de Başpehlivanlığa yükselerek bizleri bir kez daha gururlandırdı. İnşallah sırtı yere gelmesin diyoruz. Kazasız belasız, sakatlık olmadan Çanakkale’ye, Lapseki’mize daha çok şampiyonluklar getirecektir. Başpehlivanımız Feyzullah Aktürk’e desteklerinden ötürü herkese çok teşekkür ediyoruz. Bizler de kendisine elimizden gelen desteği göstererek daha nice başarıları ve zaferleri Çanakkale’mize ve Lapseki’mize kazandıracağından eminiz” dedi

Spor - 10:29 A A
BENZER HABERLER

YORUM BIRAK

YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.