19° Parçalı az bulutlu

Dilem Sodexo İle Büyüyor

Gündem - 4 Ağustos 2021 14:11 A A

Sodexo, Kırklareli’nde küçük yaşlardan beri satranca tutkuyla bağlı olan ve bu zamana kadar sayısız başarılar elde ederek milli takıma kadar yükselen Dilem Şahin’e bu yıl da destek veriyor.

2018 yılında düzenlenen Türkiye Yıldızlar Satranç Şampiyonası’nda Dilem Şahin’e destek veren Sodexo Entegre Hizmet Yönetimi, Ağustos ayı içerisinde düzenlenecek olan turnuvalarda Dilem Şahin’e yeniden sponsor oldu.

Kırklareli il birincilikleri, Milli Takım maçlarındaki başarısıyla göz dolduran Dilem Şahin, pandemi sebebiyle yüz yüze müsabakaların gerçekleştirilemediği dönemde azmi ve çalışkanlığıyla hazırlandığı yeni dönem turnuvalarda başarılı olacağına inanıyor.

Gençlere güvenen, sporun ve sporcunun her daim yanında olan Sodexo Entegre Hizmet Yönetimi’ne ve Genel Müdür Ahmet Zeytinoğlu’na teşekkürlerini sunan Dilem Şahin, bir kez daha Sodexo forması ile yarışmaktan mutluluk duyacağını belirterek “Elde edeceğim başarılar, kazanacağım kupa ve madalyalarla bu kıymetli desteği taçlandıracağım” dedi. Dilem Şahin, ‘’Sodexo yanımda olduğu sürece kupa ve madalyalar kazanmaya devam edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın’’ açıklamasında bulundu.

Gündem - 14:11 A A
BENZER HABERLER

YORUM BIRAK

YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.